3 Tips voor het kopen van Bitcoins

3 Tips voor het kopen van Bitcoins

3 Handige tips voor het kopen van Bitcoins

Wil je bitcoins kopen? In dit artikel krijg je 3 handige tips voor het kopen van bitcoins. Je vindt hier meer informatie over waar je bitcoins kan kopen en wat je ervoor nodig hebt.

Tip #1: Bitcoin wallet

Wanneer je bitcoins gaat kopen dan moet je ze ergens in opslaan. Je kunt ze opslaan in een digitale portemonnee. Zo een portemonnee wordt wallet genoemd. Voor elke cryptomunt heb je een aparte wallet nodig. Zo een Bitcoin wallet kun je online hebben maar ook offline. Het is verstandig om je bitcoins zo veilig mogelijk op te slaan. De Ledger Nano S cryptocurrency hardware wallet is een veilige manier om je bitcoins offline op te slaan.

[button-red url=”https://www.bitcoinskopensjop.nl/ga-naar/ledger-nano-s” target=”_blank” position=”center”]Ledger Nano S kopen[/button-red]

Tip #2: Bitcoin live koers

De waarde van de Bitcoin verandert continu. Het is verstandig om goed de bitcoin koers goed in de gaten te houden. Op deze manier kan je bepalen of je juist meer bitcoins wilt aankopen of dat je ze gaat verkopen. Naast het volgen van de Bitcoin koers is het ook verstandig om al het nieuws rond de Bitcoin in de gaten te houden.

[button-red url=”https://www.bitcoinskopensjop.nl/bitcoin-koers” target=”_blank” position=”center”]Bitcoin live koers[/button-red]

Tip #3: Gratis bitcoins

De laatste tips is de leukste. Je kunt heel eenvoudig gratis bitcoins verdienen. Bij Coinbase krijg je bij aankoop van 100 Dollar aan bitcoins automatisch 10 Dollar gratis. Op dit moment is 100 dollar ongeveer 84 Euro. Dus je ontvangt bij aankoop meer dan 8 euro aan gratis bitcoins.  Verder kun je ook gratis bitcoins verdienen door je vrienden door te verwijzen. In het bericht, 5 sites waar je gratis bitcoins kan verdienen, lees je hier meer over.

[button-red url=”https://www.bitcoinskopensjop.nl/ga-naar/coinbase” target=”_blank” position=”center”]Coinbase[/button-red]

Extra Tip #4: Bitcoins kopen met iDeal

Je kunt bitcoins op verschillende manieren kopen. Bitcoins kun je onder andere kopen met PayPal, creditcard of via een bankoverschrijving. Maar 1 van de snelste manier om bitcoins te kopen is met iDeal. Wanneer je bitcoins koopt met iDeal dan heb je meestal binnen enkele minuten je bitcoins al in je Bitcoin wallet.

[wpsm_comparison_table id=”4″ class=””]