Beste Bitcoin Brokers 2019 - BTC kopen en traden

Beste Bitcoin Brokers 2019 – BTC kopen en traden

Wat is de beste Bitcoin broker? Bij een cryptocurrency en Bitcoin broker kun je bitcoins kopen, verkopen en soms ook traden. Bij de meeste Nederlandse Bitcoin brokers kun je direct cryptomunten kopen met iDEAL, Bancontact, Creditcard of via SEPA bankoverschrijving. Maar wat is nu de beste Bitcoin brokers?

Beste Bitcoin Brokers Vergelijken

Vanaf vandaag kun je de beste Bitcoin brokers vergelijken op de gelijknamige website Beste Bitcoin Brokers. Daar vind je een overzicht met zowel Nederlandse als buitenlandse brokers.

Bij elke Bitcoin broker wordt er aangegeven hoe je bitcoins en andere andere cryptomunten kunt kopen. Daarnaast staat er ook aangegeven of je een Bitcoin wallet nodig hebt. Plus je vindt er extra informatie over hoeveel cryptomunten ze aanbieden en niet te vergeten de TrustPilot score en het aantal reviews.

Dus mocht je opzoek zijn naar de beste Bitcoin broker neem dan een kijkje op deze nieuwe Nederlandse website Beste Bitcoin Brokers.

Wat is de beste Bitcoin broker?

Wat is de beste Bitcoin broker? Het antwoord is heel simpel. De beste Bitcoin Broker is die het beste bij je past. Er zijn een heleboel goede cryptocurrency aanbieders. Maar het is belangrijk om te kijken wat je zelf nodig hebt. Via welke betaalmethode wil je cryptomunten kopen? Hoe en waar wil je de cryptomunten bewaren, in je eigen wallet of bij een broker? Wil je naast Bitcoin ook andere cryptomunten kopen?

Er zijn dus een aantal basis dingen waarop je moet letten. Aan de hand daarvan kun jij de beste Bitcoin Broker(s) vinden die bij je past.

Meld je bij verschillende brokers aan. Maak een account aan en bekijk of de broker je bevalt. Daarnaast is het verstandig om niet al je cryptomunten bij 1 broker te plaatsen of alles in 1 wallet.