Bitcoins anoniem kopen

Bitcoins anoniem kopen en verkopen

Bitcoins anoniem kopen? Wij leggen je in dit artikel uit hoe en waar je online anoniem Bitcoins kan kopen en verkopen.

Bitcoins anoniem kopen en verkopen

Is Bitcoin anoniem?

Veel mensen denken dat Bitcoin anoniem is. Dit is daarentegen niet het geval. Alle Bitcoin-transacties worden opgeslagen in de blockchain. De Bitcoin transacties staan dus bij iedereen die een Bitcoin wallet op zijn computer heeft opgeslagen. Iedereen kan dus ook alle transacties bekijken. Dit betekent niet dat het niet mogelijk is om anoniem Bitoins te kopen.

Een blockchain is een gedistribueerde database, dat wil zeggen dat meer partijen, die vanuit hun node actief zijn, een kopie hebben en werken aan het bijhouden van de keten, en elkaar controleren. Verder wordt bij een tijdelijke vertakking van de keten op basis van een vorm van consensus bepaalt met welke tak wordt verder gegaan.

bron: Wikipedia

Wat is een Bitcoin wallet?

Voordat we verder gaan over Bitcoins anoniem kopen wil ik je nog informatie geven over de Bitcoin wallet. De wallet heb je nodig om Bitcoins te kopen. De wallet is dus de portemonnee waar je al je Bitcoins in bewaart. Zo een wallet bestaat uit een unieke reeks letters en cijfers. Om ervoor te zorgen dat je anoniem blijft, is het handig dat je Bitcoin wallet ook anoniem is.

Voorbeeld Bitcoin wallet adres: tYmafS8DUDc5szWJSrgU93sZSnU6JG

Anonieme Bitcoin wallet

Er zijn verschillende soorten anonieme Bitcoin wallets. Naast een handige Android app is het ook mogelijk om een offline Bitcoin wallet te kopen. Beiden zijn veilig en anoniem. De offline wallet is op dit moment de beste keuze als het gaat om anoniem en veilig Bitcoins kopen en verkopen.

Samourai Bitcoin wallet

Heb je een Android-telefoon? Dan raad ik je aan om gebruik te maken van de Samourai Bitcoin wallet. Deze wallet zorgt ervoor dat na elke transactie je Bitcoin adres automatisch verandert.

Samourai never reuses addresses, never leaking valuable metadata about you and your purchase habits. Samourai will alert you if you have sent to an address before, helping prevent unintentional address reuse.

bron: Samourai

Ledger Nano S

De Ledger Nano S is een hardware wallet voor Bitcoin, Ethereum en Altcoins. De wallet is gebaseerd op robuuste veiligheidskenmerken voor het opslaan van cryptografische activa en het beveiligen van digitale betalingen. Je kunt de Ledger Nano S verbinden met elke computer die beschikt over een USB aansluiting. Verder beschikt Ledger Nano S over een veilige OLED-display om elke transacties te dubbelchecken en te bevestigen met een enkele druk.

[button-red url=”https://www.bitcoinskopensjop.nl/ga-naar/ledger-nano-s” target=”_blank” position=”center”]Ledger Nano S kopen[/button-red]

Bitcoins anoniem kopen en verkopen

Nu weet je wat bitcoins zijn en wat je nodig hebt om bitcoins anoniem te kopen. Maar hoe kun je ze anoniem kopen en waar kan dat? Bij de meeste cryptocurrency aanbieders dien je je te registreren. Naast het opgeven van je e-mail adres vragen ze meestal ook om een kopie van je legitimatiebewijs. Bij websites zoals Litebit en Coinbase vragen ze om je NAW-gegevens te verifiëren, zodat je je limieten kunt verhogen. Er zit een limiet op de hoogte van het bedrag dat je aan bitcoins kan kopen en verkopen. Na de verificatie worden de limieten verhoogd.

Waar kun je bitcoins anoniem kopen en verkopen?

Bij Localbitcoins is het mogelijk om anoniem in bitcoins te handelen. Je kunt daar zelf bitcoins aanbieden om te verkopen, maar je kunt er ook bitcoins kopen van andere verkopers. De website Localbitoins kun je zien als een marktplaats voor de Bitcoin.

De bitcoins die worden aangeboden kun je kopen door middel van een bankoverschrijving. Let wel goed op met wie je zaken doet. Bij elke koper en verkoper zie je een review score.

Bitcoins kopen en verkopen met contant geld

Tot slot is het ook mogelijk om bij Localbitcoins bitcoins te kopen met contant geld. Via de website kan je een afspraak maken met een verkoper. Je kunt dan ergens afspreken om Bitcoins van die verkoper te kopen.