Prijsverwachting Bitcoin BTC 2018 - Bitcoin prijs daalt naar 6.500 dollar

Prijsverwachting Bitcoin (BTC) 2018 – Bitcoin prijs daalt naar $6.500 dollar

De Bitcoin koers zakt vandaag iets terug. Op het moment van schrijven ligt de Bitcoin koers rond de 6.500 dollar. Na een aantal zeer positieve dagen lijkt de cryptomarkt vandaag iets terug te zakken.

Bitcoin prijsverwachting – Bitcoin prijs daalt naar $6.500 dollar

Op het moment schrijven ligt de prijs voor 1 Bitcoin rond de $6.500 dollar. Dit betekent een kleine prijsdaling van ongeveer 1.5 procent over een periode van 24 uur.

De grootste digitale valuta heeft twee dagen geleden een piek gezien van $6.680 dollar. Deze piek lag ruim boven het weerstandsniveau van $6.300 dollar. Volgens verschillende analisten was deze prijsstijging cruciaal om de neerwaartse trend te breken.

De Bitcoin koers heeft het dus goed gedaan de afgelopen week (stijging van 6.5%). Toch zien we de prijs vandaag langzaam terugvallen.

Waarom zien we de Bitcoin (BTC) koers vandaag terugvallen?

Zoals we gister in een eerder artikel schreven was vandaag een kleine terugval te verwachten. De korte termijn grafieken gaven aan dat Bitcoin op het moment ‘overbought’ is. Investeerders stapten in door de plotselinge prijsstijging.

Als deze prijsstijging afneemt zien we dat er meer mensen hun BTC willen verkopen en minder mensen Bitcoin bij willen kopen. Een kleine daling van de koers is dan ook een logisch gevolg.

Wat gaat de Bitcoin prijs vandaag doen?

Wij verwachten dat de Bitcoin prijs vandaag vrij stabiel rond de $6.500 dollar zal blijven hangen. BTC is aan het consolideren en bouwt op om een rally in te zetten richting de $7.000 dollar.

Zolang de Bitcoin koers vandaag boven de $6.300 dollar blijft lijkt de positieve lijn die een aantal dagen geleden gestart is door te zetten. Pas als de Bitcoin koers vandaag onder de 6.300 dollar zakt, zou het de positieve trend die gestart is doorbreken.

Ben je benieuwd naar het artikel waar wij schrijven over de rally richting de $7.000 dollar? Lees het hieronder.