Bitcoins kopen

Bitcoins kopen en verkopen

Bitcoins kopen? Kom hier alles te weten over Bitcoins kopen met iDeal, PayPal of contact geld. Verder vind je hier informatie over wat een Bitcoin is en hoe je veilige Bitcoins kan kopen.

Bitcoins kopen en verkopen

Steeds meer mensen willen Bitcoins kopen. Maar hoe kun je bitcoins kopen en waar kun je bitcoins kopen? Wij gaan je helpen met het kopen van bitcoins. In dit artikel leggen we uit hoe je kunt beginnen.

Waar kun je Bitcoins kopen en verkopen?

Bitcoins kun je kopen bij online Brokers, online wisselkantoor. Bij deze brokers kan je dus je euros inwisselen voor bijvoorbeeld bitcoins. Meestal bieden ze naast bitcoins ook andere digitale munten aan. Verder is het mogelijk om bitcoins te ruilen en je kan ze ook direct van verkopers kopen.

Bitcoins kopen en verkopen met iDeal

Als eerste gaan we bitcoins kopen met iDeal bespreken, omdat dit de snelste manier is om bitcoins te kopen. Voor Nederlanders is dit naast snel ook een goedkope manier. Wanner je bitcoins koopt met iDeal ontvang je direct je bitcoins. Je hoeft niet dagen te wachten op je bitcoins. Doordat de verkoper direct zijn geld ontvangt worden je bitcoins ook direct uitgeleverd. Daarnaast zijn de fees voor het kopen van bitcoins vergeleken met andere betaalmethoden een stuk lager.

Bitcoins kopen en verkopen met Paypal

Wil je bitcoins kopen met PayPal? Dit is ook mogelijk maar bij veel minder online wisselkantoren. Je bitcoins worden ook direct uitgeleverd. Echter zijn de fees een stuk hoger. Omdat je een betaling met PayPal terug kan krijgen via PayPal is het risico van de verkoper een stuk groter. Hierdoor zijn de fees voor het kopen van bitcoins een stuk hoger.

Bitcoins CFD's kopen en verkopen

Je kunt bitcoin CFD's kopen en verkopen. Dit is eigenlijk de meest eenvoudige manier om te handelen in onder andere bitcoins. Je kunt via de onderstaande broker handelen in Bitcoin CFD's.

Anoniem bitcoins kopen en verkopen

Veel mensen denken dat bitcoins anoniem zijn. Dit is niet helaas niet waar. Maar je kunt bitcoins anoniem kopen. Voor meer informatie over het anoniem kopen van bitcoins wil ik je doorverwijzen naar ons artikel met uitgebreide uitleg over bitcoins anoniem kopen.

Veilig Bitcoins kopen en verkopen

Naast een betrouwbaar online wisselkantoor heb je ook een veilige Bitcoin wallet nodig. Bij de meeste online wisselkantoren kun je direct een wallet aanmaken voor je bitcoins. Maar wil je je bitcoins beter beschermen dan kun je kiezen voor een hardware bitcoin wallet. De Ledger Nano S is een hardware wallet. Je kunt deze wallet gebruiken om onder andere je bitcoins in op te slaan.