Bitcoin Prijsverwachting - Bear-trend geenszins het einde van Bitcoin

Bitcoin Prijsverwachting – Bear-trend geenszins het einde van Bitcoin

Bitcoin Prijsverwachting: De huidige bearmarkt is “hoe dan ook” niet het einde van Bitcoin (BTC), verklaarde de oprichter en CEO van de BKCM LLC beleggingsmaatschappij, Brian Kelly, op het Fast Money-programma van CNBC op 22 juni.

Bitcoin Prijsverwachting van Brian Kelly

Om zijn bewering te onderbouwen, gaf Kelly drie belangrijke factoren. Ten eerste wees hij erop dat het marktsentiment “dieptepunten nadert”, wat impliceert dat een omkering van de tendens waarschijnlijk zal volgen.

Bitcoin, dat op het moment van schrijven voor $6.172 verhandeld wordt, is in een bijna continue daling geweest sinds het haar hoogste punt ooit van $20.000 bereikte in december 2017.

Ondanks dat vestigde Kelly de aandachtd op het feit dat Bitcoin nog steeds op hetzelfde niveau handelt als in november 2017, en dat een jaar geleden de Bitcoin-prijs 60% lager was; ongeveer $2.500.

Vervolgens noemde Kelly het recente nieuws dat het Japanse Financial Services Agency aanmerkingen voor bedrijfsverbetering heeft verstuurd naar 6 Japanse exchanges. Hij wees erop dat het op de korte termijn “een beetje moeilijk” zal worden, maar op de lange termijn zal het helpen om de exchanges “robuuster” te maken.

Ten derde noemde Kelly de aankondiging van Mt. Gox om haar klanten te vergoeden en te beginnen aan een rehabilitatie-procedure, na de hack van $473 miljoen eind 2013 en het daarop volgende faillissement. De hack gold als grootste hack in de geschiedenis van crypto, tot de Coinchain-hack van $534 miljoen dit jaar.